dimecres, 2 d’abril del 2014

PÍNDOLA SOBRE PISOS DE PASTISSOS

Bon dimarts ennuvolat!

Avui us fem una píndola del que seria posar un pastís a sobre un altre. Nosaltres ho hem fet amb un pastís d'aniversari que hem regalat a un noiet que feia 23 anyets.

El primer que hem de tenir en compte és que aquest tipus de pastissos, per separat, pesen bastant. En aquest sentit això vol dir que ens hem de plantejar com ho farem perquè un pastís se'ns enfonsi dins l'altre que està a sota.

Nosaltres volíem col·locar un pastís de 15 cm sobre un de 20. Tot i ser 5 cm més petit, no vol dir que pesi menys, al contrari. El pastís de sota era un Sponge Cake i el de Sobre un Layer de xocolata. En aquesta referència de pes hi hem de sumar el que pesa el reompliment (melmelada i ganache) i el cobriment (fondant i decoració).

Què vam fer? Un cop tenim els pastissos coberts amb el seu fondant corresponent, i abans de decorar-los, vam mesurar el centre del pastís inferior i hi vam col·locar quatre pals llargs de galetes/piruletes/cakepops. Hi ha uns tubs de plàstic específics, però els que tenim nosaltres són per pastissos més grans o més pesats. Un cop els vam tenir posats, vam tallar una circumferència de cartró a la mida del pastís de 15 cm (vam fer servir una safata daurada de pastís clàssica) i la vam col·locar sobre el pastís inferior. Aquí teniu els de la casa Wilton.


Un cop ho tens tot a punt, ja pots decorar el pastís.

Finalment, el que vam decidir va ser portar els dos pastissos per separat i muntar-los al lloc on hem fet l'entrega!




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada